نارضایتی شهروندان از عدم تعیین تکلیف پروژه پیامبر اعظم (ص)

عضو شورای شهر یزد و نماینده شورا در منطقه دو شهرداری مطرح کرد: پروژه پیامبر اعظم(ص) که حدود ۳۰ سال در طرح تفضیلی بوده در روند اجرا متاسفانه با مشکلاتی روبرو شده است و تاکنون بیش از ۵ میلیارد هزینه شده است.

محسن ابوترابی عضو شورای شهر یزد و نماینده شورا در منطقه دو شهرداری افزود: منطقه دو شهرداری یزد با جمعیتی بالغ بر ۱۳۵ هزار شهروند با ۱۸ محله

بیش از ۲۰ میلیارد تومان جهت آسفالت منطقه دو اختصاص یافت.

به گفته وی: مردم و ساکنان این منطقه نیز از این بلاتکلیفی بلوار ناراضی هستند و باید شهرداری در اسرع وقت جهت تسریع در انجام پروژه اقدام نماید‌.

ابوترابی تصریح کرد: اکنون با برسی و جلسات متعدد مقرر شد پروژه به طور منظم و دقیق اجرا شود و تملکات آن آغاز شده است.

نماینده شورا در منطقه دو گفت: امید است با وجود اقدامات و اختصاص اعتبار برای این پروژه در سال آینده شاهد بهره برداری فاز اول این پروژه باشیم.

ابوترابی در بخش دیگر سخنان خود بیان کرد: در آستانه سال نو نیز ساماندهی ورودی های شهر یزد و پارک ها در دستور کار شهرداری قرار گرفته است پارک های منطقه دو نیز نوسازی می شوند.