درآمد پایدار، سرمایه گذاری و اتمام پروژه های نیمه تمام از اولویت های اول شورای ششم / محله محوری و مسجد محوری از مهمترین رویکردهای شورای شهر یزد

سخنگوی شورای اسلامی شهر یزد پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه در ابتدای شروع کار، موضوع مهمی که در این شورا با آن مواجه بودیم انتخاب شهردار یزد بود، گفت: این شهردار بر اساس رویکردهای شورای ششم باید انتخاب می‌شد و مؤلفه‌های بسیاری را مدنظر داشتیم که همین مسائل باعث شد که زمان انتخاب شهردار به طول بیانجامد.
حجت‌الاسلام سید محمدناصر حیدری با اشاره به اینکه درآمد پایدار، سرمایه گذاری و اتمام پروژه های نیمه تمام از اولویت های اول شورای ششم گفت: برخی از پروژه‌ها بیش از ۳۰ سال است که در یزد بلاتکلیف مانده و مردم نیز دچار مشکل شده‌اند که ما باید به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شود تا بتوانیم این چالش‌ها را رفع کنیم.
سخنگوی شورای شهر یزد عنوان کرد: با اعتبار ۱۸۰۰ میلیاردی، چالش‌ها، تورم‌ها و مشکلات در مناطق مختلف شهر یزد را شاید نتوانیم با کارهای اثربخشی که مدنظر است به نتیجه برسانیم.
حیدری با تأکید بر اینکه شهردار یزد شخص دوازدهم شورای ششم شهر یزد است، افزود: اینکه ۵ نفر مخالف در شورای شهر برای انتخاب شهردار داشتند، اصلاً خللی در فعالیت‌های ایشان ایجاد نمی‌کند بلکه ۱۱ نفر شورا همراه و همگام خواهند بود چون از افراد باتجربه و جهادی هستند و شخص دیگر که به‌عنوان شهردار انتخاب نشد، حتماً در کنار ما خواهند بود.
عضو شورای اسلامی شهر یزد در ادامه با بیان اینکه طرح تفصیلی جدید در یزد باید تدوین شود، افزود: اعضای شورای ششم نسبتاً جوان هستند و اولویت به نیازهای آموزشی و ورزشی و خانواده و نشاط و رفع مشکلات جوانان از دیگر دغدغه‌های این شورا است.
سید محمدناصر حیدری با تأکید بر اینکه ما شورای شهر هستیم نه شورای شهرداری، افزود: بسیاری از مشکلات مردم منحصر به مجموعه شهرداری نیست بلکه در نهادها و ادارات دیگر است و ما باید با آنها ارتباط داشته باشیم تا بتوانیم این مشکلات را حل‌وفصل کنیم.
حیدری گفت: هدف ما ایجاد شهر پیشرفته اسلامی است تا زیبایی، نشاط، احساس آرامش مردم در این شهر صورت گیرد.
وی بیان کرد: رسیدگی به مناطق کمتر توسعه یافته شهر، مهاجر پذیری، ساماندهی اتباع، ارتباط با نهادهای مردمی به ویژه در محلات با نگاه محله محوری و مسجد محوری از جمله دغدغه های شورا در دوره جدید است.
سخنگوی شورای اسلامی شهر یزد با اشاره به سرانه مسجد در مناطق مختلف شهر گفت: در بافت تاریخی سرانه مسجد به ازای هر یکصد نفر یک مسجد بوده ولی متاسفانه در برخی از مناطق شهر یزد به ازای هر ۱۰ هزار نفر یک مسجد نیز وجود ندارد.
حیدری ادامه داد: برای اعتلا، رشد و پیشرفت محلات و مساجد بایستی تصمیم گیری را بر اساس اتاق فکر و با حضور معتمدین و نخبگان انجام دهیم و تحت عنوان هایی مانند شورایاری، محله محوری، مسجد محوری و شورای محل در این مسیر گام برداریم.
وی با اشاره به نقش مساجد در جامعه گفت: امروز ما باید مسجد محوری را دنبال کنیم زیرا می توانیم از این طریق بسیاری از فعالیت های فرهنگی و هنری را در قالب مساجد پیگیری کنیم و معتقدیم که مهمترین بحث در این راستا نیز حضور امام محل و نخبگان و ریش سفیدان در مسجد است.

منبع:
پایگاه خبری یزدرسا
خبرگزاری شبستان یزد