حمایت از کسب وکارها وتدوین پروتکل های لازم برای بازگشایی اصناف در جلسه شورای اسلامی شهر با فرماندار، رئیس سازمان صمت و مدیران بخش های مرتبط بررسی شد

در این جلسه که روز چهارشنبه 20 فروردین 1399 با حضور حمیدرضا قمی و ونوس عامری از اعضای شورای شهر، فرماندار یزد، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، رئیس اتاق اصناف، مدیر پارک علم و فناوری، رئیس خانه صنعت و معدن، مدیر صندوق نوآوری و مشاورین شورا برگزار شد؛ تدوین و ابلاغ پروتکل های بازگشایی اصناف، ارائه بسترهای نرم افزاری به اصناف، مشوق های لازم برای ارائه خدمات آنلاین و نحوه حمایت شهرداری از کسب و کارها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
سخنگوی شورای اسلامی شهر یزد با اشاره به تشکیل کمیته ها در شورای اسلامی شهر برای کمک به مشاغل آسیب دیده در بحران کرونا گفت: کمیته مهاجرت به کسب و کارهای نوین در پی بحران کرونا شرایط بازگشایی اصناف و پروتکل هایی که لازم است را دنبال می کند و در تلاش است تا با همکاری دستگاه های مسئول، ظرفیت های شهرداری را در رونق کسب و کارها اختصاص دهد.
حمیدرضا قمی افزود: برخی کسبه با درآمدهای روزانه و هفتگی امرار معاش می کنند که بحران کرونا اثرات جبران ناپذیری را برای آنها در پی داشته و ضروری است اولویت ها برای بازگشایی اصناف هرچه زودتر اعلام و ابلاغ شود.
ونوس عامری رئیس کمیسیون بودجه هم در این جلسه ضمن اعلام آمادگی شورا و شهرداری در همکاری با اصناف گفت: در این شرایط خاص پیش آمده با استفاده از امکانات شهرداری و همکاری اصناف به اقتصاد شهر کمک خواهد شد و تلاش خواهد می شود تا بسترهای نرم افزاری در اختیار قرار گیرد.
مدیر کل صنعت، معدن و تجارت با تشکر از شورای شهر یزد برای کمک به رونق کسب و کارها گفت: 45 هزار واحد صنفی دارای پروانه در استان وجود دارد که فعالیت برخی صنایع به اصناف وابسته است و در زنجیره تولید، تعطیلی صنف مشکلاتی را برای کارخانه های تولیدی ایجاد نموده است که ابلاغ پروتکل ها و بازگشایی زمان بندی شده، این مشکلات را تا حدی برطرف خواهد کرد.
محمدرضا علمدار بسترهای آنلاین را در شهر یزد مورد توجه دانست و ادامه داد: بر اساس گزارش های ارائه شده در ستاد اقتصاد مقاومتی، 500 تن میوه به صورت آنلاین توزیع شده است و موفقیت شبکه های توزیع را به خوبی شاهد هستیم.
در این جلسه ضمن ارائه گزارش روند تدوین پروتکل ها برای اصناف از سوی رئیس اداره برنامه ریزی وهماهنگی امور اقتصادی فرمانداری، مدیران هر یک از دستگاه ها نظرات خود را در خصوص تدوین و ابلاغ پروتکل های بازگشایی اصناف، رونق کسب و کارهای آنلاین و تقویت زیرساخت های نرم افزاری، مشوق های لازم برای ارائه خدمات آنلاین، تدوین پروتکل های ویژه صنایع، حمایت صندوق نوآوری از کسب و کارهای نوین ارائه کردند.
همچنین در راستای توسعه کسب وکارها، آمادگی شورای شهر و شهرداری در ارائه ظرفیت های سازمان فاوا، فضای تبلیغاتی شهر و سامانه شهربین جهت نظارت و رصد تخلفات اعلام شد.