بازدید از پروژه های سرمایه گذاری مجتمع تجاری گردشگری بلوار شهید قندی و تجاری رفاهی میدان امام حسین(ع) - شوراي اسلامی شهر یزد
سید محمد رستگاری فرماندار یزد، غلامحسین دشتی رئیس شورای اسلامی شهر و محمدمهدی نیکونژاد عضو هیات رئیسه شورای شهر و نماینده شورا در سازمان سرمایه گذاری، ابوالقاسممحی الدینی شهردار، معاون برنامه ریزی فرماندار و مدیران شهرداری از روند اجرایی و پیشرفت پروژه های سرمایه گذاری مجتمع تجاری گردشگری بلوار شهید قندی و تجاری رفاهی میدان امام حسین(ع) بازدید کردند.
پروژه گردشگری تجاری بلوار شهید قندی در قالب مشارکت مدنی در زمینی به مساحت ۲۳ هزار متر مربع در هشت طبقه و طی ۴۸ ماه ساخته خواهد شد که تایید نقشه و گودبرداری صورت گرفته و در مرحله اجرایی قرار دارد.
پروژه میدان امام حسین(ع) به صورت مشارکت مدنی در ضلع جنوب شرقی میدان امام حسین(ع) در زمینی به مساحت ۲۲۶۰۰ متر مربع در حال اجراست.
رئیس شورای اسلامی شهر یزد در این بازدید با تاکید بر توجه به فرهنگ و معماری یزد و ظرفیت های معماری اسلامی در طراحی پروژه ها گفت: معماری اسلامی شهر یزد در نوع خود بی نظیر است و در این نوع معماری به گونه ای طراحی شده که همه اقشار جامعه بتوانند با این نوع معماری ارتباط برقرار کنند و مختص یک نوع قشر و یا گروه خاصی نیست.
غلامحسین دشتی استفاده از سازه های رومی در معماری شهر را نامتناسب با اقلیم شهر یزد دانست و افزود: در زمان گذشته در طراحی معماری شهر یزد به موضوع ارتباط اقشار مختلف مردم با معماری و اینکه ما شکاف اجتماعی اقتصادی نداشته باشیم توجه ویژه ای شده است و این موضوع باید در ادامه مورد توجه قرار بگیرد.
وی تصریح کرد در این زمینه مراکز علمی می توانند در معرفی معماری اسلامی اصیل یزدی ورود و معماری اسلامی یزد را در کشور معرفی کنند و در ادامه با استفاده از دانش جهانی و نگاه جهان، این نوع معماری به کشورهای منطقه سرایت کند.