اراضی بلااستفاده در شهرک رزمندگان تعیین تکلیف گردد

عضو شورای اسلامی شهر یزد و نماینده مردم در منطقه سه شهرداری گفت: ضرورت دارد اراضی بلااستفاده فاز دوم شهرک رزمندگان توسط ارگان مربوطه تعیین تکلیف گردد.

احمد ترکمانی عضو شورای اسلامی شهر یزد و نماینده مردم در منطقه سه گفت: در محدوده فاز دوم شهرک رزمندگان جنب مسجد فاطمیه چندین سال است زمین ها بلااستفاده و محلی برای تجمع زباله ها شده است موضوعی که نارضایتی ساکنین را به همراه دارد.

وی افزود: دیوارکشی این زمین ها نیز توسط شهرداری درحال انجام بود که اداره مسکن مانع آن شد و اکنون علاوه بر تجمیع زباله، موجب سلب امنیت و خدشه به زیبایی شهرک می شود.

ترکمانی ادامه داد: چنین اراضی در دیگر بخش های شهر نیز مشاهده می‌شود که لازم است با پیگیری شهرداری و همکاری ارگان ها تعیین تکلیف شود و تا زمان ساخت، دیوار گذاری صورت گیرد.