اجرای پروژههای عمرانی شهر یزد در شب - شوراي اسلامی شهر یزد
رئیس شورای اسلامی شهر یزد در یکصد و سی و هشتمین جلسه علنی شورا گفت: به منظور جلوگیری از ترافیک در خیابانهای شهر تا حد امکان پروژه های عمرانی شهر یزد در شب اجرا شود.
عزیزالله سیفی رئیس شورای اسلامی شهر یزد ادامه داد: اجرای برخی پروژه های عمرانی در روز موجب ترافیک در خیابان های شهر شده است موضوعی که گلایهمندی شهروندان را به همراه داشته باشد.
وی با تقدیر از پیمانکار و مدیران مربوطه پروژه بلوار باهنر که در شب اجرا شد، مطرح کرد: ضرورت دارد شهرداری اجرای آسفالت و پروژه های عمرانی که امکان دارد را به شب موکول کند تا موجب افزایش ترافیک نشود.
رئیس شورای اسلامی شهر یزد درخصوص پروژه های عمرانی نیز گفت: در تمام مناطق شهر یزد پروژه های مختلف عمرانی آغاز شده است و لازم است شهرداری برای استفاده مردم، پروژه های شهری را در زمان معین شده به بهرهبرداری برساند.