آغاز باز آفرینی و ساماندهی محلات در شهر یزد/ آغاز اجرای طرح نهضت آسفالت در معابر محله حسن آباد - شوراي اسلامی شهر یزد
نیکونژاد نماینده شورای اسلامی شهر یزد در منطقه دو شهرداری در جلسه کمیسیون نظارت شورا گفت: ساماندهی و همچنین زیرسازی و آسفالت معابر در محلات شهر یزد با هدف تغییر و بازآفرینی اجرا می شود.
به گفته وی در محله حسن آباد به مساحت ۴۰ هزار متر مربع با اعتبار بالغ بر ۷ میلیارد تومان شامل زیر سازی و آسفالت کوچه های خاکی ، اصلاح آسفالت های فرسوده و جمع آوری سنگ جدول های تخریب شده در حال انجام می باشد
نیکونژاد ادامه داد تا پایان سال ۴۰ پروژه عمرانی در منطقه ۲ اجرا میگردد که اهم آنها بدین شرح میباشد ساماندهی میدان طلائیه با اعتباری معادل ۱ و نیم میلیارد تومان، میدان سردار سلیمانی با اعتبار ۹ و نیم میلیارد تومان و ساماندهی باغ گلکار با اعتبار ۱و نیم میلیارد تومان در حال انجام است
نیکونژاد نماینده شورای اسلامی شهر یزد در منطقه دو شهرداری گفت: پروژه های دیگری نیز در سطح شهر یزد از جمله احداث مخزن ۵۰۰ متر مکعبی تقاطع شهدای نعیم آباد با اعتبار ۳ میلیارد تومان، ساماندهی میدان مسکن و شهرسازی با اعتبار ۱ میلیارد و ۶۰۰، ساماندهی نوار سبز بلوار مدرس و فاز دوم پارک بزرگ شهر با اعتبار ۵ میلیارد تومان، ساماندهی پارک ها از جمله پارک مریم آباد و بوستان اختر و ارغوان در حال اجرا است.
وی افزود: پیاده رو سازی سه خیابان نیز از جمله خیابان های شهید بنافتی زاده، خیابان ایثار گران و خیابان موسی بن جعفر در حال انجام است.
به گفته نیکونژاد حفر چاه های جذبی با اعتباری بالغ بر ۱ و نیم میلیارد تومان، پروژه هدایت آب های سطحی خیابان شهدای مریم آباد و میدان آیت الله خاتمی از دیگر پروژه های شهرداری منطقه ۲ است.
وی در پایان گفت: پروژه میدان سپهبد شهید سردار سلیمانی، پارک مریم آباد و فاز اول پارک بزرگ شهر تا یک ماه آینده به بهره برداری میرسد.