مصاحبه رادیویی برنامه صدای شهر با سید محمد ناصر حیدری رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر یزد

موضوع : نظام ارزش گذاری جامعه دچار آسیب هایی شده که موجب اختلالاتی در اولویت بندی نیازهای شهر گردیده است

 

برای دریافت فایل مربوطه اینجا را کلیک نمایید

حجت الاسلام حیدری رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر یزد گفت: نظام ارزش گذاری جامعه دچار آسیب هایی شده که موجب اختلالاتی در اولویت بندی نیازهای شهر گردیده است.
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر یزد رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر یزد در برنامه صدای شهر با اشاره به اینکه یکی از وظایف کمیسیون فرهنگی بررسی کمبودها، معضلات و ایجاد یک نظام ارزش گذاری درست در معضلات و مسائل فرهنگی است گفت: نیاز سنجی و اولویت بندی مسائل و معضلات فرهنگی در دستور کار اول کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر یزد قرار دارد.
حجت الاسلام حیدری افزود: نظام ارزش گذاری جامعه دچار آسیب هایی شده که موجب اختلالاتی در اولویت بندی نیازهای شهر گردیده و در این راستا در صدد هستیم تا با استفاده از روشهای عقلانی و علمی، نظرات نخبگان و کارشناسان جامعه و همچنین نظرات شهروندان ابتدا نیازها و مشکلات را اولویت بندی کنیم و سپس اقدام به رفع مشکلات و برآورده کردن نیازهای شهروندان نماییم.
وی تصریح کرد:  یکی دیگر از رسالت های مهم کمیسیون فرهنگی پیگیری و نظارت بر اجرای طرح ها و مصوباتی است که در حوزه فرهنگی و اجتماعی مطرح می شود و این موضوع به جد در دستور کار کمیسیون قرار دارد و مردم هم اگر در این حوزه طرح و مسئله ای داشته باشند به شورای شهر ارائه دهند تا بصورت تخصصی در کمیسیون طرح و بررسی شود.
حجت الاسلام حیدری در پایان یادآور شد؛: در صددیم تا با جمع آوری نظرات شهروندان بخصوصی نخبگان و کارشناسان با استفاده از روش‌های علمی و بهره گیری از تجربیات با اولویت بندی مسائل گام های موثری در رفع نیازهای واقعی شهروندان برداریم.