رئیس شورای اسلامی شهر یزد: ۱۵۳ مصوبه طی یک سال فعالیت شورای ششم/ اجرای سالانه یک طرح بزرگ شهری

رئیس شورای اسلامی شهر یزد با اشاره به برگزاری ۶۶ نشست علنی در صحن شورا در دوره ششم تاکنون اظهار کرد: در این جلسات ۱۵۳ مصوبه از سوی اعضای شورای شهر انجام شد و از این تعداد تنها ۴ مصوبه توسط فرمانداری و هیئت نظارت رد شد که شورا به تمام آنها اصرار ورزید و طبق قانون به شورای حل اختلاف با حضور استاندار، رئیس مجمع نمایندگان استان، رئیس دادگستری و برخی دیگر از افراد ارجاع شد.
وی در ارتباط با نظر شورای حل اختلاف استان گفت: از این ۴ مورد، دو مصوبه مورد تأیید شورای حل اختلاف قرار گرفت و به مرحله اجرا درآمد و دو مصوبه دیگر هم به دلیل عدم تأیید در شورای حل اختلاف کنار گذاشته شده است.
رئیس شورای اسلامی شهر یزد با بیان اینکه در دنیای امروز بحث مدیریت واحد شهری از جایگاه بسیار بالایی برخوردار است گفت: در کشور ما به دلیل قوانینی که داریم با وجود شعارهای زیادی که در رابطه با آن داده می شود هنوز این اتفاق رخ نداده است.
سیفی بیان کرد: در اقدامی که در استان یزد رخ داده است، ماهانه یک جلسه با حضور استاندار، معاونان استانداری و دستگاه‌های مرتبط در صحن علنی شورا با عنوان مدیریت واحد شهری برگزار می‌شود و بسیاری از مشکلات و مسائلی که در سال‌های سال حل نشده بود، را سامان دادیم.
سیفی با اشاره به اینکه روند بررسی بودجه یزد بدون حتی یک روز وقفه کار انجام شد اظهار کرد: شهرداری یزد در زمان مقرر لایحه بودجه را به شورا ارائه داد و شورای شهر هم در زمان مقرر کار را انجام داد. بودجه سال گذشته یزد ۱۸۰۰ میلیارد تومان بود و با توجه به اینکه بررسی اسناد در حال انجام است، پیش بینی تحقق بالای ۱۷۰۰ میلیاردی آن را داریم. برای امسال هم کل بودجه ۲ هزار و ۲۲۷ میلیارد تومان است ۷۰۰ میلیارد تومان بودجه جاری و ۶۷ درصد باقی مانده آن مربوط به پروژه‌های عمرانی است.
سیفی گفت: برای هر سال یک پروژه بزرگ در شهر یزد اجرا می‌شود که امسال پروژه تقاطع غیرهمسطح محمودآباد در حال برنامه‌ریزی است و ان‌شاءالله قصد داریم که هرچه سریع‌تر روند اجرایی آن آغاز شود.
رئیس شورای اسلامی شهر یزد با بیان اینکه در بحث حمل و نقل شهری هم مجموعه مدیریت شهری و هم شهروندان مشکل دارند گفت: علیرغم هزینه های زیادی که برای این سامانه انجام شده، مردم در یزد از آن استقبال نمی کنند.
وی ادامه داد: طبق قانون ۳۰ درصد هزینه‌های این سامانه باید توسط دولت پرداخت شود که سال‌ها است صورت نگرفته، ۳۰ درصد هزینه باید توسط شهرداری تأمین شود و ۳۰ درصد مابقی هم از فروش بلیط تأمین شود که به دلیل استقبال پایین مردم این بخش هم تأمین نمی‌شود و ۱۰ درصد باقی مانده هم مربوط به سایر درآمدهایی است که شرکت‌ها دارند.

​​​​​​​