همکاری در برنامه های دهه فجر و مراکز یادگیری محلی سواد آموزی - شوراي اسلامی شهر یزد
در جلسه کمیسیون فرهنگی شورای شهر یزد مطرح شد؛
همکاری در برنامه های دهه فجر و مراکز یادگیری محلی سواد آموزی
در جلسه کمیسیون فرهنگی شورای شهر یزد با حضور مدیران شورای تبلیغات اسلامی، نهضت سواد آموزی وسازمان فاو شهرداری، همکاری در برنامه های دهه فجر و مراکز یادگیری محلی سواد آموزی مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی هر یزد، در جلسه دوشنبه نهم بهمن این کمیسیون معاون سواد آموزی اداره کل آموزش وپرورش یزد به بخشی از فعالیت های این معاونت اشاره و تصریح کرد: گروه سنی 10 تا 49 سال از خدمات ما بهره مند هستند و استان یزد رتبه چهارم کشور را در امر سوادآموزی داراست و 98.4 در استان باسواد هستند.
امین الرعایا به مشکلات این حوزه در یزد پرداخت و افزود: ما شناسایی و جذب افراد بی سواد برای حضور در کلاس های نهضت است.
وی با اشاره به طرح مراکز محلی گفت: مراکز یادگیری محلی در سوادآموزی علاوه بر آموزش های سوادآموزی به فرد، مهارت های زندگی، فردی و شغلی ارائه می دهند و بحث حقوق شهروندی در این بخش مورد توجه و اولویت دار است.
امین الرعایا از شورای شهر خواست در ایجاد این مراکز در سطح مناطق و محلات همکاری نمایند.
رئیس شورای شهر یزد به فعالیت های نهضت سوادآموزی اشاره و اظهارداشت: هرچند خدمات قابل قبولی در سال های فعالیت نهضت سوادآموزی انجام شده اما همچنان در برنامه ریزی ها و کودکان محروم از سواد، باید بیشتر توجه کرد و آموزش به بزرگسالان مانع از آموزش به کودکان و نوجوانان نشود.
غلامعلی سفید اظهار امیدواری کرد با تلاش هایی که انجام خواهد شد هیچ لازم التعلیم تحت پوششی نداشته باشیم.
سید محمدعلی پاکنژاد عضو کمیسیون فرهنگی در امر سواد آموزی توجه به همه جامعه و کمک به افراد کم برخوردار را مورد توجه دانست و با اشاره به حضور مهاجرین از معاون سوادآموزی آموزش و پرورش خواست به آموزش افراد بازمانده از تحصیل که به واسطه مشکلات مالی و خانواده از تحصیل محروم شدند توجه ویژه ای داشته باشند.
وی تصریح کرد: گسترده شدن کار و خدمت رسانی بیشتر قطعا روند مطلوبتری را به دنبال دارد و با نظارت و تشویق بیشتر و اطلاع رسانی صحیح، خانواده هایی که در مناطقی از شهر یا استان همچنان محروم از سواد هستند به این نهضت مراجعه کنند.
پاکنژاد ضمن حمایت صنایع در امر سوادآموزی گفت: با حضور مجموعه های صنعتی و خیرین ارجمند به عنوان حامی سوادآموزی، اقشار بی بضاعت را در تحصیل یاری کنند.
مهدی کاشفی زاده عضو کمیسیون فرهنگی شورا دارالعباده و دارالعلم بودن یزد را به عنوان ویژگی ممتاز این شهر یادکرد و افزود: باید این ویژگی شهر یزد که از سوی مقام معظم رهبری در سفرشان به یزد عنوان شد، بیش از پیش ارتقا یابد و برای شهر ما با سابقه 24 ساله در رتبه اول کنکور، 1.6 درصد بی سوادی هم زیاد است و باید تلاش کرد همه جاماندگان از تحصیل زیر چتر حمایتی قرار گیرند.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر یزد با تبریک سالروز تاسیس نهضت سواد آموزی گفت: خدمات این مجموعه در سالیان گذشته وخدمت رسانی به مردم شهرها تا روستاهای دور افتاده نشان از توجه ویژه و احساس مسئولیت مسئولین و کادر آموزشی سواد آموزی یزد بود و این پشتکار سبب ارتقا آموزش در شهر یزد شده است.
ونوس عامری با قدردانی از طرح یادگیری محلی از معاون سوادآموزی اداره کل آموزش وپرورش خواست با ارائه طرح به شورای شهر، زمینه های همکاری فراهم گردد تا بتوان در سطح محلات برنامه های ویژه را تدارک دید.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در این جلسه پرچم جمهوری اسلامی را وحدت آفرین دانست و تاکید کرد: همه اقشار و گروه ها در دهه فجر و راهپیمایی 22 بهمن حضور می یابند و اتحاد و همبستگی را نشان خواهند داد که این روز برای همه مردم ایران است.
حجت الاسلام فخرالدینی ضمن تشکر از توجه شورای شهر به برنامه های دهه مبارک فجر، از اعضای شورای شهر خواست امسال هم همچون گذشته در مراسم های این دهه مشارکت نمایند.
جانشین شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در ادامه ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده گفت: ستادهای دهه فجر در تمامی شهرها فعال شده و امسال در 80 نقطه استان راهپیمایی روز 22 بهمن برگزار می شود.
زارع با قدردانی از همکاری شهرداری و سازمان فرهنگی اجتماعی در برنامه های دهه فجر، آذین بندی و جشن های این دهه با همکاری شهرداری و سازمان را یادآور شد و بر ایجاد فضای با نشاط در این ایام تاکید کرد.