عملکرد مطلوب در تهیه و اجرای طرح های عمرانی سطح شهر با هم فکری مسئولین عمرانی مناطق پنج گانه شهرداری

رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و عمران شورای اسلامی شهر یزد در دیدار با مدیران فنی عمرانی مناطق پنجگانه شهرداری مطرح کرد: هم فکری مسئولین عمرانی در مناطق شهرداری باعث عملکرد مطلوب در تهیه و اجرای طرح های عمرانی می شود که رضایتمندی شهروندان را به همراه دارد.

محمدعلی اعتباری ادامه داد: در کمیسیون عمران مقرر شده است پنجشنبه های هرهفته از یکی از مناطق شهرداری بازدید شود و تاکنون از منطقه بافت تاریخی، منطقه چهار و منطقه سه بازدید به عمل آمده، تا اینگونه مسئولین عمرانی مناطق پنجگانه بتوانند با تبادل نظر و هم فکری طرح های عمرانی شهر را به طور مطلوب تهیه و اجرایی کنند.

رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و عمران شورای اسلامی شهر یزد افزود: علاوه بر آن طی جلسه ای که در هر منطقه با توجه به بازدید های صورت گرفته برگزار می‌شود پروژه های عمرانی منطقه مطرح و بررسی می‌شود و چند پروژه برای بازدید میدانی جهت رفع موانع و مشکلات احتمالی انتخاب می‌شوند.

وی درخصوص بازدید از منطقه چهار شهرداری گفت: خوشبختانه طرح های عمرانی این منطقه از نظر عملکرد اجرا و کیفیت پروژه روند مطلوبی را طی می‌کند و رضایت بخش است.

رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و عمران شورای اسلامی شهر یزد در پایان در خصوص پروژه های منطقه چهار گفت: پروژه های این منطقه از جمله پارک الزهرا با اعتبار ۹۰۰ میلیون تومان، مقبره آذریزدی یک میلیارد تومان، سازه چادری پارک بانوان آزادشهر ۴۶۰میلیون تومان همچنین پیاده روسازی محله پردیسان، خیابان بهار، شهرک ولی عصر (عج)، خیابان پارسائیان با اعتبار ۶ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان، احداث سه مخزن ذخیره آب به مبلغ سه میلیارد تومان و پروژه هدایت آب های سطحی بلوار جانباز با اعتبار دو میلیارد تومان در حال اجرا است.