صورتجلسه یکصد و بیستمین جلسه شورای اسلامی شهریزد

 

 

 

 

 

               

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

یکصد و بیستمین جلسه شورای اسلامی شهریزد (فوق العاده) با تلاوت آیاتی از کلام ا...مجید درساعت 18 شنبه مورخ 97/10/1 با حضور اکثریت  اعضاء تشکیل گردید :  

در ابتدا ریاست شورا با سلام و صلوات بر محمد و آل محمد(ص) وآرزوی توفیق روز افزون همکاران ارجمند و فرا رسیدن سالروز میلاد حضرت عیسی مسیح (ع) را به همه ادیان الهی تبریک و تهنیت عرض نمود واز خداوند متعال خواست توفیقی به همه ما بدهد تا بتوانیم همگی در مسیر انبیاء الهی گام برداریم. سپس درگذشت جوان ورزشکار و پرتلاش دیارمان شادروان مرحوم خانجانخانی دبیر هیئت ورزش های هوایی استان را به خانواده ایشان و جامعه ورزشی استان تسلیت عرض نمود.

وی در ادامه با توجه به شرایط در حال حاضر شهر یزد به دلیل عدم تعیین استاندار، اتمام مدت سرپرستی فرمانداری ونداشتن مدیرکل راه و شهرسازی و همچنین عدم صدور حکم شهردار منتخب در این برهه از زمان که مردم گرفتاری های زیادی دارند و بعضاً لاینحل می باشد که این موضوعات می تواند صدمات و لطمات زیادی را به مردم و شهر یزد وارد نماید ابراز گلایه نمود و از وزیر محترم کشور خواست هر چه زودتر نسبت به تعیین استاندار و صدور حکم شهردار یزد تسریع نمایند.

سپس ایشان در خصوص حضور اعضای محترم شورای اسلامی شهر طبس در هیئت رئیسه شورا و مطرح شدن مباحث و مطالب در آن جلسه از جمله الحاق شهر طبس به یزد، دو بانده کردن جاده یزد- طبس، برقراری ارتباط برای همکاری مراکز درمانی، انعقاد تفاهم نامه با میراث فرهنگی به دلیل داشتن اماکن تاریخی دو شهر برای گردشگران جهت استحضار سایر اعضای شورا توضیحاتی را ارائه نمود و در ادامه از شهرداری خواست هر چه زودتر نسبت به ارسال تعرفه عوارض و بهای خدمات جهت اجرا در سال 98 به شورا جهت بررسی و هر گونه تصمیم گیری اقدام نماید.

در ادامه جلسه هر یک از روسای کمیسیون های داخلی شورا در رابطه با عملکرد آن کمیسیون ها در هفته اخیر با برگزاری جلسات با حضور مسئولین مربوطه، بازدیدهای انجام شده و مباحث مطرح شده جهت استحضار سایر اعضای شورا توضیحات کامل و جامع ارائه نمودند که با توجه به پیشنهاد تنی چند از اعضای شورا در خصوص برگزاری جلسه غیرعلنی و همچنین ارائه گزارش عملکرد کمیسیون های داخلی شورا توسط روسای آن کمیسیون ها در آخر جلسات علنی روزهای شنبه مورد موافقت اعضا قرار گرفت.

مصوبات

 

اعتراض به رأی کمیسیون ماده 7

 

1-لایحه شماره970044250-97/8/13 شهرداری یزد ثبت دبیرخانه شورابه شماره971002880-97/9/13 :

« شورای محترم اسلامی شهر– موضوع : اعتراض به رأی کمیسیون ماده7- با سلام و صلوات بر محمد و آل محمد (ص)- احتراماً به استناد ماده80  قانون تشكيلات، وظايف و انتخابات شوراهاي اسلامي كشور و انتخاب شهرداران مصوب 75/3/1   با اعمال آخرین تغییرات و اصلاحات تا سال 96 ، بدین وسیله به پیوست نامه شماره971507451 – 97/08/09 سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری در خصوص اعتراض مالک پلاک 1758 فرعی 131 فرعی 6319  اصلی با کد نوسازی 6-8-32-1   به رأی کمیسیون ماده 7  ارسال می گردد. خواهشمند است با توجه به مفاد تبصره 3 ماده 7 آیین نامه اجرایی قانون «اصلاح قانون حفظ و گسترش فضای سبز» مصوب 88/05/13 مجمع تشخیص مصلحت نظام، نسبت به طرح موضوع  در آن شوراي محترم و اعلام نتیجه جهت اقدامات بعدی عنایت لازم معمول فرمائيد. ضمناً آقاي محمد صفدرپور به عنوان نماينده جهت ارائه توضيحات بيشتر معرفي مي گردد.سید علی مشتاقیون – سرپرست شهرداری یزد.»

 

موضوع در صحن علنی شورا مطرح با عنایت به بررسی های بعمل آمده با حضور مسئولین مربوطه از سوی کمیسیون بودجه و توضیحات ریاست آن کمیسیون و پس از بحث و تبادل نظر و استماع نظرات و نیز به استناد نقشه های هوایی سنوات قبل، ملک مورد نظر باغ تشخیص داده شد.

 

اعتراض به رأی کمیسیون ماده 7

 

2-لایحه شماره 970030444-97/6/6 شهرداری یزد ثبت دبیرخانه شورا به شماره 971001958-97/6/6:

« شورای محترم اسلامی شهر– موضوع : اعتراض به آراء صادره از کمیسیون ماده 7- با سلام و صلوات بر محمد و آل محمد (ص) - احتراماً باستناد ماده80  قانون تشكيلات، وظايف و انتخابات شوراهاي اسلامي كشور و انتخاب شهرداران مصوب 75/3/1  با اعمال آخرین تغییرات و اصلاحات تا سال 96 ، بدین وسیله به پیوست نامه شماره 971503071 مورخ 97/04/05 سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری ثبت در دبیرخانه شهرداری به شماره 970016951 مورخ 97/04/05 در خصوص اعتراض مالکین پلاک های 2754 و 2755 و 2756 فروعات مجزا شده از 294 فرعی از 14259 اصلی بخش 8 یزد به آراء صادره کمیسیون ماده 7  ارسال می گردد. خواهشمند است با توجه به اعتراض مالک و همچنین مفاد تبصره 3 ماده 7 آیین نامه اصلاح قانون حفظ و گسترش فضای سبز در شهرها مصوب سال 1359 شورای انقلاب که در تاریخ 88/05/13 توسط مجمع تشخیص مصلحت نظام تأیید شده است، موضوع را در شوراي اسلامي شهر مطرح و نتیجه را جهت اقدامات بعدی امر به ابلاغ فرمایيد. ضمناً آقاي محمد صفدرپور به عنوان جهت ارائه توضيحات بيشتر معرفي مي شود. سید علی مشتاقیون – سرپرست شهرداری یزد»

موضوع در صحن علنی شورا مطرح ، با عنایت به بررسی های بعمل آمده از سوی کمیسیون های بودجه، نظارت ، تلفیق و حقوقی با حضور مشاور و مسئولین مربوطه و توضیحات رئیس و نایب رئیس آن کمیسیون ها و پس از بحث و تبادل نظرواستماع نظرات، ملک مورد نظر باغ تشخیص داده شد.

 

تخصیص اعتبار جهت خرید و اجرای رنگ و نقوش برجسته برای پروژه های ترافیکی

 

3-لایحه شماره970049163-97/9/10شهرداری یزدثبت دبیرخانه شورا به شماره 971003303-97/9/10:

«شورای محترم اسلامی شهر– موضوع : تخصیص اعتبار جهت خرید و اجرای رنگ و نقوش برجسته جهت پروژه های ترافیکی- با سلام و صلوات بر محمد و آل محمد (ص)- احتراماً باستناد ماده80 قانون تشكيلات، وظايف و انتخابات شوراهاي اسلامي كشور و انتخاب شهرداران مصوب 75/3/1 با اعمال آخرین تغییرات و اصلاحات تا سال 96 ، بدین وسیله به پیوست درخواست معاونت امور زیربنایی و حمل و نقل شهری به شماره 970045641 مورخ 97/08/22 تقدیم و پیشنهاد می نماید اجازه فرمایید نسبت به جابجایی و کسر اعتبار به مبلغ دوازده میلیارد ریال ( 12/000/000/000 ریال ) از محل ردیف 15331100001 با عنوان احداث مسیر ویژه اتوبوس و خطوط معابر ( BRT ) و افزایش آن ( 8/000/000/000  ریال ) به ردیف 15331000040 با عنوان خرید و اجرای رنگ و نقوش برجسته جهت پروژه های ترافیکی و (4/000/000/000) ریال خرید لوازم و وسایل ترافیکی اقدام لازم معمول گردد . خواهشمند است موضوع را در شوراي اسلامي شهر مطرح و در صورت موافقت مراتب را امر به ابلاغ فرمائيد.ضمناً آقاي حمیددهقان به عنوان نماينده جهت ارائه توضيحات بيشتر معرفي مي شود. سید علی مشتاقیون- سرپرست شهرداری یزد»

موضوع در صحن علنی شورا مطرح، با عنایت به بررسی های بعمل آمده از سوی کمیسیون بودجه با حضور مسئولین مربوطه و توضیحات ریاست آن کمیسیون و پس از بحث و تبادل نظر و استماع نظرات مخالف وموافق، پیشنهاد فوق با تأکید بر دقت هر چه بیشتر شهرداری در خصوص کیفیت رنگ ها، مورد تصویب قرار گرفت.

تخصیص اعتبار جهت اجرای طرح محدودیت تردد در بافت تاریخی

4-لایحه شماره970049547-97/9/12 شهرداری یزدثبت دبیرخانه شورا به شماره 971003333-97/9/12 :

«شورای محترم اسلامی شهر– موضوع : تخصیص اعتبار جهت اجرای طرح محدودیت تردد در بافت تاریخی- با سلام و صلوات بر محمد و آل محمد (ص)- احتراماً باستناد ماده80 قانون تشكيلات، وظايف و انتخابات شوراهاي اسلامي كشور و انتخاب شهرداران مصوب 75/3/1 با اعمال آخرین تغییرات و اصلاحات تا سال 96 ، بدین وسیله به پیوست درخواست معاونت امور زیربنایی و حمل و نقل شهری به شماره 970046715 مورخ 97/08/27 تقدیم و پیشنهاد می نماید اجازه فرمایید نسبت به جابجایی و کسر اعتبار به مبلغ 4/000/000/000 ریال ( چهار میلیارد ریال ) از محل ردیف احداث مسیر BRT کد 15331100001  و اختصاص به شماره ردیف بودجه دوربین نظارتی کد 1533100009 به منظور خرید و نصب دوربین های نظارتی در ورودی 29 مورد از معابر بافت تاریخی (تصویر پیوست) اقدام لازم  معمول گردد. خواهشمند است موضوع را در شوراي اسلامي شهر مطرح و در صورت موافقت مراتب را امر به ابلاغ فرمائيد. سید علی مشتاقیون- سرپرست شهرداری یزد»

مراتب در صحن علنی شورا مطرح، با عنایت به بررسی های بعمل آمده از سوی کمیسیون های بودجه و عمران و توضیحات روسای آن کمیسیون ها و پس از بحث و تبادل نظر و استماع نظرات مخالف و موافق، ضمن موافقت با جابه جایی اعتبار، اجرای طرح نصب دوربین های نظارتی، برقراری محدودیت ورود خودرو به بافت تاریخی با نظر سنجی علمی، مطالعات تکمیلی و تهیه پیوست فرهنگی اجتماعی و اطلاع رسانی گسترده و اخذمجوز از شورا منوط گردید ضمناً زمان این مطالعات حداکثرسه ماه می باشد.

 

تملک پلاک واقع در طرح پیامبر اعظم (ص)

 

5-پیرو بند 2 صورتجلسه 97/5/13 شورا مجدداً لایحه شماره 970014229- 97/3/22 شهرداری یزد ثبت دبیرخانه شورا به شماره 971000905-97/3/22 به شرح ذیل :

« شورای محترم اسلامی شهر – موضوع : تملک پلاک ثبتی 8377 بخش 4 یزد واقع در طرح بلوار پیامبر اعظم (ص)- با سلام و صلوات بر محمد و آل محمد (ص)- احتراماً به استناد ماده 80 قانون تشكيلات، وظايف و انتخابات شوراهاي اسلامي كشور و انتخاب شهرداران مصوب سال 1375 و اصلاحيه­های بعدي آن، بدين وسيله به استحضار مي‌رساند شهرداري يزد در نظر دارد نسبت به تملك شش دانگ پلاك ثبتي 8377  بخش 4 يزد به كد نوسازي شماره    8 و 7-22-17-2 با وكالت آقای حجت اخوان تفتی واقع در طرح بلوار پیامبر اعظم(ص) اقدام نمايد که در اين خصوص توافقنامه­اي في­مابين تنظيم كه در ازاي واگذاري ملك موصوف براساس نظريه کارشناسان رسمی دادگستری جمعاً مبلغ 23/965/500/000  ريال بابت غرامت ملك در طرح تعيين ومقرر شده در ازای این بستانکاری قطعه شماره 13 به ارزش هر متر مربع 95/000/000 ريال و قطعه شماره 14 به ارزش هر مترمربع97/000/000 ريال از اراضی تجاری واقع در میدان شهدای محراب جمعاً به مبلغ 25/522/000/000  ريال به ایشان واگذار و مابه ­التفاوت آن به مبلغ 1/556/500/000 ريال بستانکاری شهرداری نيز با توجه به وضعیت خاص مالکین و همچنین موافقت اعضای کمیسیون مقرر گردید مالکین مبلغ اخیر الذکررا  تا پایان سال 1397 در وجه شهرداری پرداخت نمایند. انتقال اسناد ملك در طرح همزمان با تنظيم مبايعه نامه قطعات معوض و تحویل ملک در طرح قبل از تنظیم مبایعه نامه معوض صورت خواهد گرفت و مالکین تا پایان تسویه حساب کامل با شهرداری حق خرید و فروش قطعات معوض را  به افراد دیگر ندارند. عليهذا با عنايت به مشروحه فوق ضمن ارسال تصوير توافقنامه منضم به نمايي از برگ ارزيابي و نقشه مربوطه كه موقعيت پلاك بر روي آن مشخص گرديده خواهشمند است موضوع را در شوراي اسلامي شهر مطرح و اجازه فرمائيد از محل كد 15390100001(دیون تملکی عمرانی) کسر و به (بلوار پیامبراعظم15310200117) اضافه گردد. ضمناً در صورت نياز آقاي حاجي رضايي جهت ارائه توضيحات بيشتر معرفي مي‌گردد. لازم به ذکر اینکه، لایحه حاضر در اسفندماه سال 1396 تنظیم گردیده که بنا به ضرورت توجه به ایرادات اداره حقوقی، رفع نواقص مدارک تاکنون به طول انجامیده فلذا در بودجه سال مالی 1397 پیش­بینی نگردیده است. مهدی جمالی نژاد- شهردار یزد. »

مراتب در صحن علنی شورا مطرح، با عنایت به نامه شماره970050529-97/9/18 شهرداری ثبت دبیرخانه شورا به شماره 971003423-97/9/18 (تصویر پیوست) و با توجه به بررسی های بعمل آمده از سوی کمیسیون بودجه و توضیحات ریاست آن کمیسیون و پس ازبحث و تبادل نظر و استماع نظرات مخالف و موافق ، لایحه پیشنهادی فوق مورد تصویب قرار گرفت.

 

تملک قسمتی از پلاک  متعلق به آقای میرجلیلی و شرکاء واقع در طرح 24 متری ادامه فرهنگ

 

6-لایحه شماره970046791-97/8/28 شهرداری یزدثبت دبیرخانه شورا به شماره 971003095-97/8/28 :

«شورای محترم اسلامی شهر– موضوع : تملک قسمتی از پلاک ثبتی 15768 بخش 8 یزد واقع در طرح 24 متری ادامه فرهنگ- با سلام و صلوات بر محمد و آل محمد (ص)-    احتراماً به استناد ماده80  قانون تشكيلات، وظايف وانتخابات شوراهاي اسلامي كشورو انتخاب شهرداران مصوب 75  با اعمال آخرین تغییرات و اصلاحات تا سال 96، بدين وسيله به استحضار مي‌رساند شهرداري يزد در نظر دارد نسبت به تملك قسمتی از پلاك ثبتي 15768بخش 8  يزد به كد نوسازي شماره  8005-9-18-1 متعلق به آقای محمود میرجلیلی و شرکاء واقع در طرح 24 متری ادامه فرهنگ اقدام نمايد كه در اين خصوص توافقنامه اي في مابين تنظيم كه در ازاي واگذاري ملك موصوف و براساس نظر کارشناسي انجام شده مبلغ 30/422/250/000 ريال بابت غرامت ملك در طرح تعيين که پس از کسر عوارض حق مشرفیت به مبلغ8/131/725/000   ريال جمعاً مبلغ 22/290/525/000 ريال بستانکاری ایشان از شهرداری می باشد که مقرر شده به عنوان معوض تعداد پنج قطعه زمین با کدهای نوسازی 106 -2-33-1 الی 108 اراضی بلوار جمهوری  و 57-11-18-1 کوچه شرق و 96-6-18-1 بلوار امام حسین (ع) جمعا به مساحت 93/1431 مترمربع و به ارزش 22/360/950/000 ريال  به ایشان واگذار گردد و مابه التفاوت آن به مبلغ 70/425/000  ريال توسط ايشان  در وجه شهرداری پرداخت گردد. بديهي است  انتقال اسناد معوض پس از انتقال رسمي اسناد در طرح بنام شهرداري صورت مي پذيرد  .علي هذا با عنايت به مشروحه فوق ضمن ارسال تصوير توافقنامه منضم به نمايي از برگ ارزيابي و نقشه مربوطه كه موقعيت پلاك برروي آن مشخص گرديده، خواهشمند است موضوع را در شوراي اسلامي شهر مطرح و با عنایت به اینکه طرح مذکور فاقد ردیف اعتباری در سال جاری می باشد اجازه فرمائيد از محل كد 15310200022 (مبلغ 20.000.000.000ريال ) شبکه بلوار ولایت و 24 متری بوستان و توران کد15310200006(مبلغ 10.442.250.000ريال) کسر و برای ردیف 24 متری ادامه فرهنگ منظور و اقدامات بعدي معمول گردد. ضمناً در صورت نياز آقاي محمدحاجي رضايي جهت ارائه توضيحات بيشتر معرفي مي‌گردد. سید علی مشتاقیون- سرپرست شهرداری یزد»

موضوع در صحن علنی شورا مطرح، با عنایت به بررسی های بعمل آمده در کمیسیون عمران و توضیحات ریاست آن کمیسیون و پس از بحث و تبادل نظر و استماع نظرات مخالف و موافق، پیشنهاد فوق با توجه به شرایط خاص مالک، مورد تصویب قرار گرفت.

 

 

جلسه با ذكر صلوات در ساعت  21 خاتمه يافت.