شهرداری می تواند بخشی از خدمات فرهنگی اجتماعی را در امامزاده جعفر (ع) مستقر نماید

در جلسه ای با حضور غلامحسین دشتی رئیس شورای اسلامی شهر، عزیزالله سیفی نایب رئیس و رئیس کمیسیون بودجه، ابوالقاسم محی الدینی شهردار، مدیران اوقاف و متولیان امامزاده جعفر(ع) فعالیت های فرهنگی و طرح جامع این امامزاده با ذکر اولویت ها از سوی مشاور و همچنین امور املاک پیگیری شد.
رئیس شورای اسلامی شهر یزد این امامزاده را نگینی از معنویت و نمادی از ذکر و یاد فرهنگ و جاذبه اهل بیت (ع) معرفی کرد و گفت: در رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی امامزاده ها باید قطب فرهنگی و معنوی باشند و حضور انبوه مردم و دلبستگی های مردمی از اقشار مختلف و بهره گیری از آثار معنوی امامزاده یک سرمایه معنوی و فرهنگی است و زمینه مساعد برای ترویج فرهنگ و معارف اهل بیت (ع) خواهد بود که از طریق ایجاد مراکز علمی، آموزشی و نیز مراکز مطالعاتی پژوهشی محقق خواهد شد.
غلامحسین دشتی بهره گیری از فضای امامزاده جهت انجام فعالیت های آموزشی فرهنگی و حتی اجتماعی را به دلیل برخورداری از جاذبه های معنوی آن بسیار موثرتر از محیط های دیگر دانست و گفت: شهرداری می تواند بخشی از خدمات فرهنگی و اجتماعی خود را از قبیل محیط های تفریحی، گرمخانه ها برای یاری نیازمندان، ایجاد مراکز خدماتی جهت ارائه تسهیلات به گردشگران سلامت به ویژه ایجاد مرکزیت گردشگری معنوی و مذهبی را با مشارکت این مجموعه طراحی و با رعایت تمام شئونات شرعی و عرفی در این فضاها مستقر نماید.