در نشست اعضای شورای اسلامی شهر با جامعه اساتید و روحانیت یزد عنوان شد؛ روحانیون در اجرای برنامه های فرهنگی اجتماعی و محوریت مساجد در محلات مدیریت شهری را همراهی کنند

در نشست اعضای شورای اسلامی شهر با جامعه اساتید و روحانیت یزد، همکاری حوزه های علمیه و روحانیون در برنامه های فرهنگی اجتماعی شهر مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
رئیس شورای اسلامی شهر یزد در این نشست با اشاره به شرایط امروز کشور و استان در خدمت رسانی به مردم گفت: درک ما از شرایط امروز کشور و استان در کنار قدرت و عزتی که خداوند به ملت داده است نیازمند تلاش مضاعف برای خدمت رسانی هستیم هرچند که به واسطه تحریم و عملکرد برخی دولتمردان کاستی هایی را شاهد هستیم.
غلامحسین دشتی ادامه داد: تجربه نشان داده وابستگی به آمریکا هرگز عملی نیست و تکیه به ارزش های دینی و مردمی و دلبستگی به ولایت سرنوشت را تغییر می دهد. مردم تشنه خدمت از خادمین خود هستند و کار خالصانه را می پسندند.
وی افزود: میزبانی شورای شهر از این جمع عزیز بسیار ارزشمند است و باید عنوان کنیم شهرداری یکی از نهادهایی است که حوزه گسترده ای را به واسطه خدمات دارد و نهادی گسترده تر از شهرداری نداریم.
دشتی شهرداری را بزرگترین نهاد فرهنگی عنوان کرد و اظهارداشت: اگر انسان الهی تعریف شد شهر هم باید الهی تعریف شود و شهر محیط تربیت و زندگی است. شهرداری هر روز برای شهر تصمیم می گیرد و این مجموعه بزرگترین نهاد فرهنگی استان است که با یک اقدام مثبت به میزان منبرها موثر خواهد بود و در مقابل یک اقدام منفی آن، از شبکه های بیگانه مضرتر می شود.
رئیس شورای شهر در در پایان سخنان خود توضیحاتی از فرایند انتخاب شهردار ارائه داد.
در ادامه اعضای جامعه اساتید و روحانیت یزد دغدغه ها و نقطه نظرات خود را در محورهای المان های شهری، نمادهای اسلامی در ساختمان سازی، تاکید بر فرهنگ دارالعباده، ساماندهی خانه های مسافر، استفاده از گونه های کم آب خواه در درختکاری، تسریع در اجرای پروژه ها، استفاده از ظرفیت دانش آموزان در برنامه های فرهنگی، فعال تر بودن فرهنگسرای خانواده، تعیین تکلیف روشنایی پارک های سطح شهر و ساماندهی ورودی های شهر یزد بیان کردند.