فرایند درونی شهرداری اصلاح شود /توجه به هزینه کردها در سازمان حمل و نقل - شوراي اسلامی شهر یزد

سخنگو و رئیس کمیسیون شهر هوشمند در سخنان پیش از دستور ضمن اشاره به هزینه های سازمان حمل و نقل بار ومسافر گفت: کسانی که نگران صرفه جویی هستند بهتر است نگاهی هم به سازمان حمل و نقل داشته باشند که بیش از ۲۰ میلیارد تومان در سال بدون برنامه ریزی دقیق هزینه می شود و یک سال تمام؛ مینیبوس های خریداری رها شده و این کار چه توجیهی دارد.
حمیدرضا قمی افزود: قرار بود این مینیبوسها سه ماهه وارد خط شوند و مورد استفاده شهروندان قرار گیرند اما هنوز انجام نشده و بعد از یک سال، پول شهرداری هدر رفته و علاوه بر استهلاک، حداقل ۳ تا ۴ میلیون حق بیمه آنها بوده و یک فرد باید جوابگوی مردم باشد و نگویند که اعضای شورای شهر نسبت به این موضوع بی تفاوت بودند.
سخنگوی شورای شهر تصریح کرد: وقتی در یک شرایط خاص قرار گرفتیم باید نسبت به منابع محدودی که داریم مدیریت داشته باشیم و این کار انجام نخواهد شد مگر آنکه فرایند درونی شهرداری اصلاح شود.