ستاد نوروزی و محدویت های ترافیکی ایام نوروز بررسی شد - شوراي اسلامی شهر یزد
رییس کمیسیون میراث فرهنگی، گردشگری و روابط بین الملل شورای شهر یزد به برنامه ریزی های انجام شده در ستاد نوروزی پرداخت و عنوان کرد: به جهت جهانی شدن شهر یزد پیش بینی می شود امسال حجم بیشتری از گردشگران را شاهد باشیم و با سال های گذشته متفاوت خواهد بود و ورود گردشگر بیشتر است که نیازمند برنامه ریزی دقیق در پاسخگویی به هموطنان در ایام نوروز هستیم.
سیدحسین آزادی ترافیک را از مسائل مورد بحث در ایام نوروز دانست و تصریح کرد: نیازمند برنامه ریزی دقیق و همکاری دستگاه های مختلف با شهرداری خواهیم بود به ویژه در محدوده بافت تاریخی که عبور و مرور با وسایل نقلیه شخصی دشوار است و باید برخی محدودیت های ترافیکی لحاظ شود و در کنار آن تمهیداتی اندیشیده شود تا وسایل عمومی به نحو مطلوب به مردم سرویس ارائه کنند و دسترسی مسافرین به اماکن تاریخی به راحتی انجام شود.
مدیر مرکز کنترل ترافیک شهرداری به گزارشی از فعالیت های خود پرداخت و عنوان کرد: مشکل پارکینگ که هر ساله در این ایام به وجود می آید در حال رایزنی با مجموعه های دیگر از جمله مدارس هستیم تا محوطه های خود را با همکاری شهرداری در اختیار مسافرین قرار دهندو
دهقان از تعویض و اصلاح تابلوهای هدایت مسیر خبر داد و افزود: تابلوهای آسیب دیده شناسایی، اصلاح و فعال خواهد شد و ساماندهی تقاطع ها را در برنامه کاری خود قرار دادیم.
مدیر عامل سازمان حمل ونقل بار ومسافر شهرداری ضمن ارائه گزارش این سازمان در ستاد نوروزی گفت: در ورودی شهر از دروازه قرآن برنامه ریزی انجام گرفته و خدمت رسانی به مردم را خواهیم داشت و اتوبوس های خط واحد و پایانه ها آماده سازی خواهد شد.
خورشیدی نماینده میراث فرهنگی در این جلسه مسیر خیابان مسجد جامع را یادآور شد و عنوان کرد: این مسیر با حجم زیاد و مشکل ترافیکی روبروست که با دید ویژه به این خیابان در جهت رفع مشکلات آن نگاه شود.
وی تابلوهای مسیر گردشگری را نیازمند تکمیل دانست و بر معرفی مسیرهای پرترافیک شهر یزد در ایام نوروز به جهت سهولت مردم و راه های جایگزین تاکید کرد.
رئیس پلیس راهور در جلسه کمیسیون میراث فرهنگی گفت: نبود پارکینگ در سطح شهر از مهمترین مشکلات مسافرین بوده که اکثر این پارکینگ ها با ظرفیت کم و به سرعت پر خواهد شد که باید در این زمینه برنامه ریزی کرد.
دستوار با اشاره به مشکل ترافیکی خیابان قیام بر یک طرفه کردن آن تاکید کرد و افزود: این خیابان با حجم تردد پذیرش دو طرفه بودن را ندارد و ناچار به یک طرفه شدن آن هستیم.
جلوگیری از تردد وسایل نقلیه در بافت تاریخی به ویژه منتهی به زندان اسکندر، ساماندهی ورودی های شهر و جمع آوری افراد با عنوان سوئیت اجاره ای از دیگر مسائلی بود که دستوار به آنها پرداخت.
محسن ابوترابی عضو کمیسیون با اشاره به معضلات ترافیکی در ایام نوروز و محدوده های تاریخی گفت: مسیرهایی که با مشکل تردد همراه است و گردشگران بیشتری را در خود جای می دهد همچون امیرچقماق در این ایام بسته شود تا بازدید مسافرین در این ترددها با مشکل مواجه نشود.
ابوترابی بر هماهنگی بازاریان و فروشگاه ها در طرح های محدودیت ترافیک تاکید و خواستار تامین پارکینگ در این ایام شد. وی همچنین از کمیسیون خواست مجموعه های توریستی موظف شوند تا پارکینگ را برای بازدید کنندگان خود فراهم کنند.
محسن عباسی دیگر عضو کمیسیون میراث فرهنگی بر ارائه برنامه های ترافیکی از سوی معاونت ترافیک شهرداری تاکید کرد و این برنامه را بصورت طرح کامل از هسته مرکزی شهر دانست.
فاطمی مشاور کمیسیون گفت: محدودیت ها باید مشخص و برای وسایل نقلیه اعلام گردد و پیشنهاد می شود خیابان قیام از وسط بسته و مابقی بصورت سواره باشد تا از پارکینگ هم بتوانند استفاده کنند.
ایجاد محدودیت ترافیکی در بازار خان و جلوگیری از ورود وسایل نقلیه به این بازار باید مورد توجه قرار گیرد.
ونوس عامری عضو کمیسیون میراث فرهنگی، تصمیم گیری در خصوص محدودیت ترافیکی را نیازمند بررسی مسائل در سال گذشته عنوان کرد و گفت: بررسی سال گذشته و مسیرهای پر تردد در تصمیم گیری بهتر کمک خواهد کرد.
وی ضمن توجه به رفت وآمد شهروندان یزدی در ایام نوروز، بر بهره گیری از تجربه شهرهای دیگر توریستی کشور تاکید کرد.