در کمیسیون نظارت، تلفیق و حقوقی شورای اسلامی شهر یزد عنوان شد؛

با تفکیک اراضی بصورت جدی مقابله شود

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر یزد؛ در جلسه کمیسیون نظارت، تلفیق و حقوقی شورای اسلامی شهر یزد به ریاست پاکنژاد و با حضور مشاور حقوقی شورا موضوع تفکیک اراضی و تعیین مرز محدوده شهری مورد بحث وبررسی قرار گرفت.

پاکنژاد رئیس کمیسیون تلفیق شورای شهر در این زمینه گفت: مرز محدوده شهر مشخص نیست و باعث شده تا افرادی زمین هایی با هکتار زیاد تصاحب کنند و سپس آن را به قطعات کوچک تبدیل کرده و به شهروندان بفروشند.

سفید عضو کمیسیون تلفیق و رییس  شورای شهر هم در این زمینه گفت: علاوه بر مشخص کردن محدوده شهر، برخورد جدی و قانونی با املاکی که این گونه زمین ها را تملک و سپس تفکیک می کنند باید در دستور کار قرار بگیرد.

قضاوتی مشاور حقوقی شورا از محدودیت های قانونی که برای املاک در قانون وجود دارد گفت و تصریح کرد: برای بنگاه های املاک که به روش های غیرقانونی اقدام به فعالیت می کنند و نسبت به تملک زمین های حاشیه شهر و تفکیک آن اقدام می کنند محدودیت های قانونی وجود دارد که باید به صورت جدی اعمال شود.

در ادامه دیگر کارشناسان حوزه شهرسازی و اعضای کمیسیون تلفیق نظرات و پیشنهادات خود را پیرامون تفکیک اراضی و راه های مقابله با آن ارائه نمودند.

تقویت اداره اجرائیات شهرداری در این زمینه و بررسی راه های قانونی محدودیت های تفکیک اراضی و تعیین مرز  محدوده شهری که شهرداری می تواند ارائه خدمت کند از مهمترین مباحث این کمیسیون بود.