اعتماد سازی مسئولین در بین مردم امروزه برای کشور ضرورت تام دارد - شوراي اسلامی شهر یزد
مسئول دفتر شورای نگهبان در استان یزد در جلسه علنی شورای اسلامی شهر یزد گفت: لازم است کار فرهنگی در سطح شهر انجام شود و در این برنامه ها بر حفظ امنیت تاکید گردد چرا که نتيجه آشوب های این مدت و ناامنی های به وجود آمده، حادثه حرم شاهچراغ(ع) شد.
حجت الاسلام محمدی ادامه داد: دو نعمت سلامت و امنیت از مهم ترین نعمت های خداست که انسان باید قدر آن را بداند.
به گفته وی ضرورت دارد بر محور امنیت، فضا سازی و فرهنگ سازی شود تا برخی از مردم با امنيت شوخی نکنند.
مسئول دفتر شورای نگهبان در استان یزد افزود: همچنین شهروندان نباید حرف دشمنان را باور کنند زیرا دشمنان در پی تضعيف اسلام و مردم ایران هستند.
حجتالاسلام محمدی خاطر نشان کرد: متاسفانه مردم در برخی موارد به مسؤلین اعتماد ندارند که بخشی از آن به دلیل عملکرد برخی از این مسؤلین است امروزه اعتماد سازی در بین مردم از ضروریات کشور است.
وی در پایان به ضرورت وحدت مردم و مسئولین اشاره کرد و گفت: باید برای ایران اسلامی قوی تر مسؤلین و مردم در کنار هم یکپارچه در مقابل دشمن بایستند.
پیوند کوتاه: https://b2n.ir/r60884